• brank islm

  Isle of Man TT

  flying dutchman

 • contact

  TEAM

  Ice Valley by Motosave

 • club

  Sponsors

  Webjectief, Hordal, Heuvelman & Pechhulp, Ahnendorp Tuning, Alne Leder

 • northwest

  Northwest 200

 • brank_hng

  IRRC champion 2012

  Branko Srdanov IRRC champion 2012

 • isle

  Isle of man

  TT debut in 2013!

header_2

Update 4 maart

De hoogste tijd voor een update. Inmiddels ben ik klaar met het revalidatietraject en ben ik druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Helaas merk ik wel dat het laatste deel van mijn revalidatie minder voorspoedig verloopt dan ik had verwacht. Ik heb op de motor gezeten en ben er achter gekomen dat mijn knie en mijn bekken nog te pijnlijk zijn. Helaas heb ik daarom moeten concluderen dat de Isle of Man dit jaar voor mij te vroeg is. Op een wedstrijd als de Isle of Man moet je zowel lichamelijk als geestelijk goed zijn voorbereid. Als ik iets doe dan wil ik dat goed doen. Op dit moment weet ik dat ik niet optimaal kan presteren en daarom heb ik de moeilijke beslissing genomen om dit jaar niet deel te nemen. In 2015 ben ik er weer bij! Dat ik niet deelneem aan de Isle of Man betekend uiteraard niet dat ik dit jaar niet aanwezig zal zijn. Ik hoop dat iedereen begrip kan opbrengen voor mijn beslissing en ik hoop al mijn friends en fans te zien en te spreken op de TT dit jaar. Via mijn website zal ik zo spoedig mogelijk bekend maken wanneer ik aanwezig zal zijn.

In het IRRC wil ik uiteraard graag rijden voor de winst. Op dit moment kan ik nog niet goed inschatten of dat mogelijk is. Ik gun mijzelf nog ongeveer een maand om hier een beslissing over te nemen. Uiteraard zal ik jullie dan zo snel mogelijk informeren.

Branko Srdanov
“The flying Dutchman”

Branko still needs sponsors to get all the funding he needs for racing the IRRC this season. I would like to ask all of his friends, fans and sponsors to help Branko!

Every bit helps, small and big amounts. If you’re not able to donate please like, share or tweet this message. The more people see this message the more successful this action will be.

You or your family, friends or colleagues can be a “Club 100″ member! please visit the following page for more information: Club 100

You can become a sponsoring or a “Club 100″ member by bank transfer:
IBAN Number: NL35 RBRB 0825 3823 94
In the name of: B. Srdanov

Thanks a lot, Ben!


Powered by WordPress Popup